Michal818 03.03.2019 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 (edytowane) Ma ktoś jakieś doświadczenia z drzwiami zewnętrznymi od Vetrexa? Jako producent okien się sprawdzają ale jak z drzwiami? Muszę domówić okna do piwnicy od Vetrexa i sprzedawca podpowiedział, że Vetrex też robi drzwi od niedawna i mogę zamówić u nich wszystko. Nie mam wiatrołapu (bardzo stary dom) i bardzo zależy mi na "cieple" a Vetrex dla drzwi lakierowanych podaje Ud = 0.76. To chyba dobra wartość... Budżet w okolicy 4000 - 5000 PLN. Edytowane 3 Marca 2019 przez Michal818 info o Ud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarsjaninBielsko 31.03.2019 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Mało realne by ktokolwiek miał w tym momencie jakieś doświadczenia z tymi drzwiami. To jest nowość wprowadzona w roku 2018 przez tę firmę. Raczej za wcześnie na jakieś uwagi itp. Ja osobiście oglądałem je kilka dni temu i na pewno robią bardzo pozytywne wrażenie, dużo lepsze niż stalowe drzwi innych producentów które oglądałem do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 31.03.2019 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Drzwi nie widziałem jeszcze, ale wg informacji, które dostałem drzwi faktycznie są dostępne od 2018, ale u nas. Wcześniej były tylko produkowane na eksport. Nie wiem ile w tym prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 06.04.2019 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Mam za sobą montaż 5 sztuk takich drzwi. Wszystkie działają poprawnie w tym krótkim okresie czasu. Oferta jeszcze bez naświetli bocznych oraz dodatków w postaci np elektrozamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarsjaninBielsko 13.04.2019 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Oferta jeszcze bez naświetli bocznych oraz dodatków w postaci np elektrozamków brak elektromagnesu to największa wada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 25.04.2019 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Oczywiście drzwi osiągają deklarowane parametry jak zostaną dobrze zamontowane - na to też zwróć uwagę przy dokonywaniu tej inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzsiek85 09.05.2020 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Mogę prosić o jakies świeże opinie na temat drzwi Vetrexu? Mam wycenę na drzwi Wiked Optimum + ościeznica Termo (wzór 25 z zwykła szybą, okleina w kolorze antracyt) za 4700 (ew prestige termo lux za 5300), za dokładnie 1000 więcej (tj. 5700) ofertę Vetrex Tour z szybą P4 które są lakierowane (podobno na plus względem okleiny). Warto dołożyć ten 1000? Zastanawia mnie to lakierowanie czy faktycznie jest na plus? Edytowane 9 Maja 2020 przez Krzsiek85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.05.2020 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Nie miałem okazji widzieć drzwi z Vetrexu, ale kolega Cinek (kiedyś bardzo dobrze obecny na forum) chwali je sobie i ocenił, że przestaje proponować W na rzecz V (nie tylko dlatego że V jest wg niego lepsze). A co do lakierowania kontra okleina? No cóż.. w drzwiach wewnętrznych tak sie uważa. Lakier bardziej ekskluzywny. Ale w bramach już odwrotnie (bo lakier na słońcu może z czasem blaknąć). Mam za to parę Wikędów zamontowanych malowanych i póki co nie widziałem by coś się z tym działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 19.06.2020 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Można prosić o e-mail do CINKA? Prywatnej wiadomości nie da się wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.06.2020 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Można prosić o e-mail do CINKA? Prywatnej wiadomości nie da się wysłać. Tu go znajdziesz: https://www.facebook.com/oknacieple/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 19.06.2020 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Tu go znajdziesz: https://www.facebook.com/oknacieple/ Już skrzynka odbiorcza wyczyszczona mozna pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 08.01.2021 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Jak wygląda obecnie sytuacja z drzwiami Vetrex po tych kilku latach? W tym roku będę chciał coś zamontować i CINEK może znowu mieć robotę z dojazdem 80km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek89g 01.03.2021 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Też jestem ciekaw jak się sprawują drzwi z vertexu. Muszę zaopatrzyć się w drzwi wejściowe do domu jak i te do kotłowni z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbignievsson 02.03.2021 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Jako posiadacz drzwi firmy Vetrex, laik, mogę napisać, że drzwi są jak najbardziej ok, a cenowo wychodzą naprawdę przyzwoicie jak na swoje parametry.Jedna uwaga, jeżeli nie zamierzasz podłączać elektrozaczepu do prądu, a jedynie korzystać z funkcji "dzień-noc", nie bierz pochwytu (antaby), tylko zwykłą klamkę. Przez brak możliwości domówienia samozamykacza, skrzydło otwiera się lekko, za lekko, przez co trudno je kontrolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek89g 09.03.2021 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Zastanawiam się wlaśnie nad drzwiami z vetrexu jak i wikędu. Które wypadają lepiej w stosunku cena/jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 24.09.2021 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Czy ktoś ma może aktualny cennik drzwi zewnętrznych Vetrex? Szukam tylnych drzwi wyjściowych z garażu na ogród i nie chciałbym przepłacać, ale chciałbym Vetrex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts