macq680 05.03.2019 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Witam, chciałbym zrobić remont w łazience. Jedną z opcji wykonania instalacji wody użytkowej jest system hep2o Wavin'a, jednak po zorientowaniu się w cenach złączek w sklepach internetowych (dlaczego tak drogo??), mam pytanie. Czy ktoś wie, gdzie kupić TANIO kształki z tego sytemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 05.03.2019 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Rozważ jeszcze konkurencję - Terrain SDP. Może oni są tańsi - nie wiem, nie porównywałem jeszcze, bo mnie to czeka dopiero za rok. Jeśli coś jest dobre, to niestety nie może być tańsze od gorszych systemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macq680 06.03.2019 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Znalazłem dużo tańsze kształtki w słowackim sklepie avien.pl (strona w języku polskim), jednak przy próbie zamówienia jedyną opcją dostawy do Polski jest Kurier za 126zł, co przy zamawianiu kilkunastu złączek mija się z celem. Z tego co pytałem mailowo rzeczywiście jest to jedyna opcja dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 11.08.2019 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Zastanawiam się czy warto samemu robić wodę n systemie hep2o czy zlecić hydraulikowi zgrzewania pp... Te dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 11.08.2019 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Jeśli czujesz się na siłach to na pewno warto. Jest jeszcze trzecia opcja - zlecić wykonanie hep2o hydraulikowi, ale to pewnie wyjdzie najdrożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts