Robinson74 09.03.2019 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 (edytowane) Witam, Nie mogę w swojej mieścinie znaleźć lepszych materiałów (np. geowłóknina powyżej190 g/m2, czarna folia budowlana 0,3mm, szeroka membrana kubełkowa HDPE, porządna taśma butylowa dwustronnie klejąca, itp.) i w związku z tym mam pytanie. Z jakich sklepów internetowych korzystacie w celu zakupu takich materiałów wraz z dowozem (wysyłką)? Jakie macie sprawdzone internetowe sklepy z materiałami budowlanymi? Edytowane 9 Marca 2019 przez Robinson74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiszelk 09.03.2019 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Nie wiem czy pomogę, ale ja korzystam z różnych i znajduję je na popularnym portalu aukcyjnym...Jak na razie jeszcze nie miałem problemu z dostawą, a kupuję przez internet większość materiałów...Pomijając takie jak stal, bloczki czy pustak, nawet styropian zamówiłem przez internet bo się okazało że 4 tys. taniej na cały dom jak w lokalnej dużej hurtowni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 09.03.2019 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Czy możesz podać przykładowe kilka takich sklepów, może być na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiszelk 09.03.2019 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Może żle się wyraziłem, ja nie kupuje bezpośrednio ze sklepu czy witryny firmowej tylko poprzez platformę aukcyjną, chyba nie muszę pisać jaką bo to największa i najpopularniejsza w Polsce. Kilkakrotnie sprawdzałem ceny na portalu i na stronie firmowej, i często okazuje się że ceny na all... są niższe niż na stronie sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 20.03.2019 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Też polecam alle...Tutaj są sprzedawcy i po negocjacjach i po niby negocjacjach na priw, wychodzi ostatecznie drożej niż po cenie na all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 21.03.2019 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 OK, to byś może macie jakichś zaufanych i sprawdzonych sprzedawców materiałów budowlanych na All... Może być na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.03.2019 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 ja nie wiem czy jestem sprawdzony chyba tak patrzac na ilosc zamowien od forumowiczow tylko caly czas nie ma czasu na dokonczenie sklepu.. chyba nigdy sie nie skonczy praca nad nim , zawsze cos do wstawienia, do zrobienia opisu itd itd med-bud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts