Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Nie mogę w swojej mieścinie znaleźć lepszych materiałów (np. geowłóknina powyżej190 g/m2, czarna folia budowlana 0,3mm, szeroka membrana kubełkowa HDPE, porządna taśma butylowa dwustronnie klejąca, itp.) i w związku z tym mam pytanie.

Z jakich sklepów internetowych korzystacie w celu zakupu takich materiałów wraz z dowozem (wysyłką)?

Jakie macie sprawdzone internetowe sklepy z materiałami budowlanymi?

Edytowane przez Robinson74
https://forum.murator.pl/topic/245813-sprawdzone-sklepy-internetowe-z-materia%C5%82ami-budowlanymi/

Nie wiem czy pomogę, ale ja korzystam z różnych i znajduję je na popularnym portalu aukcyjnym...Jak na razie jeszcze nie miałem problemu z dostawą, a kupuję przez internet większość materiałów...Pomijając takie jak stal, bloczki czy pustak, nawet styropian zamówiłem przez internet bo się okazało że 4 tys. taniej na cały dom jak w lokalnej dużej hurtowni. Pozdrawiam.
Może żle się wyraziłem, ja nie kupuje bezpośrednio ze sklepu czy witryny firmowej tylko poprzez platformę aukcyjną, chyba nie muszę pisać jaką bo to największa i najpopularniejsza w Polsce. Kilkakrotnie sprawdzałem ceny na portalu i na stronie firmowej, i często okazuje się że ceny na all... są niższe niż na stronie sklepu...
  • 2 weeks później...

ja nie wiem czy jestem sprawdzony :) chyba tak patrzac na ilosc zamowien od forumowiczow :p tylko caly czas nie ma czasu na dokonczenie sklepu.. chyba nigdy sie nie skonczy praca nad nim , zawsze cos do wstawienia, do zrobienia opisu itd itd

med-bud.pl