Rogek 13.03.2019 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Witam, czy ktoś może wie jak wykonać taką fakturę na ścianie jak na zdjęciu poniżej? Ewentualnie co polecacie na ściany w kuchni, ala kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2019 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Zdecydowanie to nie jest mozaika. to najprawdopodobniej spiek kwarcowy. Możesz też kombinować z tynkami strukturalnymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rogek 13.03.2019 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Dzięki za pomoc, ale raczej zdecydowanie nie pójdę w spiek, trochę za delikatny materiał jak dla mnie, ale tak jeszcze myślałem o tym to jest jeszcze jedna opcja - płyta z pleksiglasu z nadrukiem takiej struktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2019 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 pleksi się będzie rysować. Możesz zrobić szkło z nadrukiem. Masz też tapetę kamienną do wyboru. A najlepiej nie szukać tanich podróbek materiału na który cię nie stać. Bo może wyjść tandetnie. Też bym chciała w domu fajne rzeczy, których naoglądałam się po czasopismach wnętrzarskich Ale odwołuję się do zdrowego rozsądku - nie udawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.03.2019 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Dzięki za pomoc, ale raczej zdecydowanie nie pójdę w spiek, trochę za delikatny materiał jak dla mnie, ale tak jeszcze myślałem o tym to jest jeszcze jedna opcja - płyta z pleksiglasu z nadrukiem takiej struktury. Wow! Skąd te rewolucyjne informacje? Człowiek uczy się jednak całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts