del7a1 15.03.2019 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Witam serdecznie, Posiadam działkę 22 na 49 metra z wjazdem od południowego-zachodu. Jest ona umiejscowiona pośród innych działek o podobnych wymiarach. Zastanawiam się jak w takim przypadku najlepej zaplanować rozkład pomieszczeń.Na jednej z działek stoi już standardowej wielkości dom, przez co ewentualny ogród z tyłu mojej działki będzie zacieniony (tak tylko przypuszczam). Tutaj mały zarys: Na tę chwilę rozglądałem się za czymś takim: Nie jestem pewien czy będzie to optymalne rozwiązanie. Dodam tylko, że celuję w dom w okolicach 140-150 m2 z prostym dwuspadowym dachem. Moi mili użytkownicy, czy ktoś z Was zmagał się z podobnym problemem i mógłby zasugerować optymalne rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.03.2019 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Działka raczej będzie zacieniona częściowo zimą. Pomyśl, czy nie odwrócić układu salon-kuchnia. Wyjście z kuchni na taras jest bardzo wygodne. A dodatkowe wyjście byłoby z boku z jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts