NowyPiecyk 15.03.2019 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Witajcie, Chciałbym sprowadzić piec dwu-funkcyjny piec gazowy z zamkniętą komorą spalania z UK. Moc 24kW. W Anglii, o ile dobrze wyszukałem, widnieją pod nazwą Combi. Pytanie jest następujące: Co myślicie o tym pomyśle? Angielskie piece mają dłuższą gwarancję oraz wyglądają spoko, sam użytkowałem taki przez kilka lat i mnie się podobał. Dlatego chciałbym sprowadzić taki do Polski. Czy widzicie jakieś potencjalne ryzyka? Oprócz oczywiście jednostek imperialnych Przykładowy piec który chce sprowadzić to Ideal Logic Combi Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.03.2019 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 i mają ta dłuższą gwarancję w Polsce? I mają tu serwisanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NowyPiecyk 17.03.2019 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 No właśnie tego nie jestem pewien ale zdaje się że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.03.2019 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Dwufunkcyjne to zło.Jak się nie pospieszysz, to pewnie zapłacisz cło i będzie problem z odesłaniem do naprawy czy ściągnięciem części w razie problemów.Brak polskiej dokumentacji i serwisanta to spore ryzyko.Pytania też za 100 punktów, czy znajdziesz kogoś, kto podpisze się pod montażem tego i czy gwarant uzna ten podpis na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts