Karpowka 16.03.2019 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Dzień dobry, mam pytanie. W przyszłym tygodniu będą robić mi łazienki. Dom jeszcze nie był ogrzewany, posadzki i tynki zrobione bardzo dawno (około 2 lata temu). Czy, teoretycznie, (żebym mogła spać spokojnie) gdybym w tym roku nie dała rady się wprowadzić (bo może być różnie) i nie ogrzewalabym domu (w tym roku najmniejsza temperatura jaką zauważyłam to 2 stopnie) to cos by się stało z plytkami? Będzie tam też troche mozaiki szklanej, jeśli to ma jakieś znaczenie. Czy mogę bez stresu kłaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 17.03.2019 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Nic się nie powinno wydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.03.2019 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Kaloryfery czy ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpowka 18.03.2019 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 W kilku pomieszczeniach jest podlogowka z grzejnikami, w reszcie same grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.03.2019 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 W kilku pomieszczeniach jest podlogowka z grzejnikami, w reszcie same grzejniki Tam, gdzie podłogówka nie wygrzewając posadzki przed położeniem płytek zwiększasz ryzyko ich pękania i odpadania po odpaleniu podłogówki. A swoja droga mieszanie kaloryferów z podłogówka to najgorsze, co można sobie zrobić. Marne szanse, że będzie to zgrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts