eliks 27.03.2019 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Tak, Defro też ma pełno nagród a Alfy po pół roku palenia wydają dźwięki jak seks 80cio latkow. Kto w ogóle i komu daje nagrody za kocioł który jest prototypem? Za wygląd chyba. We Włoszech zanim kocioł wejdzie do oficjalnej sprzedaży, przynajmniej 2 sezony prototypy działają tam u nich lokalnie i w parkach testowych. Taka subtelna różnica. Jeśli ktoś nie chce wydać 15 koła na porządny kocioł w którym oprócz zasypu cały sezon nic nie robi, może kupić coś takiego, cena to jakości rewelacja. http://sanitsystem.pl/id,2101/prod,kociol-na-pellet-ferroli-biopellet-18+-montaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek11 27.03.2019 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 To, że nie chce mieć podłogówki ( miałem w ostatnim domu), a pompa ciepła przy grzejnikach jest nie efektywna. Z ciekawości spytam, dlaczego nie sprawdziła się u ciebie podłogówka? Grzejniki możesz dobrać na niższe temperatury zasilania, fakt, że wyjdą większe i droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barliniak 27.03.2019 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 To, że nie chce mieć podłogówki ( miałem w ostatnim domu), a pompa ciepła przy grzejnikach jest nie efektywna. A kto Ci takich głupot nagadał? U mnie wystarczy woda 45 w instalacji a nie mam dużych kalafiorów.Może miałeś grzejnik 22 na 60 centów w 20 metrowym pokoju to musiał dostawać 65-75 aby można było coś ciepełko poczuć to w takim układzie pompka odpada.Dajesz wieksze grzejniki albo wentylatorki pod nimi i pompka z palcem w d... sobie daje radę http://www.aliento.pl/ i że podłogówki nie chcesz to już naprawdę ciężki przypadek.Jest naprawdę spoko może miałeś jakieś traumatyczne przeżycia i dlatego mówisz NIE podłogówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 27.03.2019 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Kubis mam dla Ciebie fajną lekturkę nie jest długa a może warto byłoby ją poczytać, może Ci się coś rozjaśni: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?350473-O-takim-jednym-kt%C3%B3ry-wyszed%C5%82-z-quot-szafy-quot-) Napisał to taki jeden co sprzedaje i montuje kotły z podajnikiem i te na ekogroszek i te na pellety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubis1973 03.04.2019 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 WitamNie chce podłogówki bo mam dosyć płytek w całym domu - może to głupie. Żona nie chce paneli, a parkiet lub deska które chcemy zatrzymuje ciepło z podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.04.2019 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 parkiet lub deska które chcemy zatrzymuje ciepło z podłogówki. Nie zatrzymuje. Nawet pozytywnie działa, bo równomierniej rozkłada w czasie, jak grzeję prądem tylko w tanich strefach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 03.04.2019 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 I tak oto właśnie łamie się stereotypy Edit: Wam też to forum od pewnego momentu tak wolno działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alessandro 03.04.2019 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 U mnie działa wolno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radik81 03.04.2019 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 U mnie to samo. Myślałem, że to telefon zamula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 03.04.2019 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Witam Nie chce podłogówki bo mam dosyć płytek w całym domu - może to głupie. Żona nie chce paneli, a parkiet lub deska które chcemy zatrzymuje ciepło z podłogówki. to zrób ogrzewanie ścienne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts