lykos4 19.03.2019 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Witam! Mam pytanie. Czy ktoś z Was budował dom według tego projektu pod klucz? Ile przeznaczyliście na realizację tego projektu pod klucz? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.03.2019 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 informacja o koszcie "pod klucz" nic ci nie powie, bo jeden połozy panele a inny parkiet i różnica w kosztach wykończenia wyjdzie spora. Tutaj wątek ogólnie o projektach z12:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?38536-projekt-Z12-pracownia-STUDIO-Z500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lykos4 28.03.2019 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 informacja o koszcie "pod klucz" nic ci nie powie, bo jeden połozy panele a inny parkiet i różnica w kosztach wykończenia wyjdzie spora. Tutaj wątek ogólnie o projektach z12: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?38536-projekt-Z12-pracownia-STUDIO-Z500 To nie szkodzi, że każdy inaczej. Interesuje mnie tylko budowa samego domu pod klucz z wykończonym poddaszem, garaże i gankiem. Ja sobie uśrednię cenę przeliczając tak poglądowo. Przeglądałem te wątki w proponowanych przez ciebie linkach ale one tracą już na ważności bo niektóre z nich są albo z 2009 lub 2014 roku. Ceny się zmieniły. Mi zależy na nawiązaniu kontaktu z kimś kto obecnie ten dom stawia niezależnie od tego czy będzie miał mahoniowe parkiety czy panele. Wyjaśniłbym wtedy kilka rzeczy na temat tego projektu z taką osobą. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2019 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 to napisz w tamtym wątku, może uaktywnią się aktualnie budujący z tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts