maksell 19.03.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Witam,Mam zamiar dobudować ganek do mojego domu, to będzie coś w stylu patio i mam pytanie bo słyszałem kilka wersji, że można dobudować do 32m2 na zgłoszenie ktoś inny powiedział 34 a dzisiaj usłyszałem 35m2 ? Dobudówka będzie na szerokość domu czyli 8,30cm ale nie wiem ile mogę maksymalnie wysunąć? I jaka maksymalna wysokość? Dach chyba 2 spadowy lub wyleje płytę żelbet i będzie taras u góry Jakie są procedury? jakie wnioski muszę wypełnić? jakiś projekt tego? Edytowane 19 Marca 2019 przez maksell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.03.2019 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 patio to podwórko po polsku. Co konkretnie chcesz zbudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 26.03.2019 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 http://www.anwerprojekt.pl/pozwolenie_czy_zgloszenie1.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts