Rico_87 22.03.2019 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Witam,mam zamiar postawić domek ogrodowy drewniany z OBI 3x3.Domek kupuję bez podłogi bowiem za nią samą sklep liczy sobie ok.700zł.Chciałbym poznać Wasze doświadczenia na temat stawiania takiego domku.Nie będę robił wylewki tylko chce go postawić na 9 bloczkach betonowych. Myślałem nad podłoga z osb np 10, 12.Tylko się zastanawiam czy mam najpierw położyć płytę osb i na to stawiać domek czy najpierw domek,a później przyciąć płytę na wymiar i wstawić ją do gotowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.03.2019 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 nie wygodniej ułożyć kostkę brukową jako podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rico_87 22.03.2019 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Myślę,że będzie to droższe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts