darek2009 23.03.2019 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Z powodu złego stanu trawnika, a właściwie braku trawnika (sam mech), zamierzam założyć nowy trawnik. Najpierw zdejmę powierzchowną warstwę ziemi, potem nawiozę lepszej ziemi itd. Mam ogród od południowej strony, bardzo nasłoneczniony. Mam pytanie , jaką trawę kupić, żeby wytrzymała silne nasłonecznienie. Nie mam systemu podlewania ogrodu. Będę podlewał ręcznie. Jak zakładałem obecny, nieudany trawnik, kupiłem tanią trawę. Teraz chciałbym zrobić już porządny trawnik i posadzić trawę "z wyższej półki". Czy w ogóle ma to znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.03.2019 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 trawa kocha słońce. Nie lubi suszy.Drogie nasiona przy podlewaniu z reki to wyrzucanie pieniędzy w błoto.Wyjedziesz na wakacje, nie podlejesz w upały i trawnik trzeba będzie zakładać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts