danio7411 24.03.2019 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Witam wszystkich! Zwracam się z takim pytaniem odnośnie tapety położonej u mnie w domu. Ogólnie mieszkanie jest w bloku i ktoś postawił ściankę między kuchnią i salonem, ale wcześniej zostawił tą ścianę gołą. Kupiłem najtańszą tapetę, aby tylko zakryć i oczywiście, żeby to jakoś wyglądało, lecz jedna osoba wmawia mi, że tapeta wisi do góry nogami. Pytałem już z 10 osób i większość jest zdania, że to jest bez różnicy. Jak dla mnie również. Więc chciałbym posłuchać opinii innych osób. Poniżej wrzucam zdjęcie ściany. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 24.03.2019 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jest do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.03.2019 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 i nie w pionie o jakieś 3 stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 24.03.2019 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 A i spoina trochę nierówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.03.2019 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 blok do wyburzenia moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.03.2019 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 blok do wyburzenia moim zdaniem. W trybie pilnym. Taki układ przewiązania cegieł grozi zawaleniem bloku. Jeśli narożny, to może runąć cały kwartał na przyległe ulice, które natychmiast należy oznakowac tablicami B-1 i B-41. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.03.2019 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 O to, to. Z ust mi to wyjąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 24.03.2019 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 I jeszcze okno bez nadproża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danio7411 24.03.2019 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dziękuję za odpowiedź wszystkim, życzę wam takich samych odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.03.2019 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 jakby tu powiedzieć delikatnie.... chodzi o to że my nie zadajemy TAKICH KUR....a pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danio7411 24.03.2019 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 jakby tu powiedzieć delikatnie.... chodzi o to że my nie zadajemy TAKICH KUR....a pytań. Co to ma znaczyć "takich"? Proste pytanie, czy jest do góry nogami czy nie? Nie znam się na tym, a mam problem bo jestem oczerniony, że jest odwrotnie. Kogo mam się zapytac jak nie na forum? Osobiście jestem mechanikiem, a pracuje jako spawacz. Każdy by powiedzial albo dobrze, albo źle i było by po temacie. Ale zapomniałem o jednym, że to Polska i każdy musi każdego wytknąć. Wiem, że to pewnie g... ma do budownictwa, dlatego tym bardziej nikt nie powinien mieć problemu z takim błachym pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 24.03.2019 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Co to ma znaczyć "takich"? Proste pytanie, czy jest do góry nogami czy nie? Nie znam się na tym, a mam problem bo jestem oczerniony, że jest odwrotnie. Kogo mam się zapytac jak nie na forum? Osobiście jestem mechanikiem, a pracuje jako spawacz. Każdy by powiedzial albo dobrze, albo źle i było by po temacie. Ale zapomniałem o jednym, że to Polska i każdy musi każdego wytknąć. Wiem, że to pewnie g... ma do budownictwa, dlatego tym bardziej nikt nie powinien mieć problemu z takim błachym pytaniem. Sa opcje dwie ktoś Cie robi w balona , lub Ty próbujesz wkręcać innych. Oczerniony? Wyluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 25.03.2019 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Co to ma znaczyć "takich"? Proste pytanie, czy jest do góry nogami czy nie? Nie znam się na tym, a mam problem bo jestem oczerniony, że jest odwrotnie. Kogo mam się zapytac jak nie na forum? Osobiście jestem mechanikiem, a pracuje jako spawacz. Każdy by powiedzial albo dobrze, albo źle i było by po temacie. Ale zapomniałem o jednym, że to Polska i każdy musi każdego wytknąć. Wiem, że to pewnie g... ma do budownictwa, dlatego tym bardziej nikt nie powinien mieć problemu z takim błachym pytaniem. Chłopie! Zapewne jesteś dobry w swoim fachu, więc po co przejmujesz się piehdołami? Może na parapetówce jakaś zbolała menda która wypiła za dużo lub zakąsiła za mało, z zawiści ci tak powiedział/a, a ty się przejmujesz. Domniemywam postawowe braki w wyposażeniu obiektu. Nie wiesz do czego służy klucz 32? Albo półmetrowa rurka 1/2'' z trójnikiem jako uchwyt? Takie podstawowe sprzety miałem w okolicy drzwi wejściowych gdy mieszkałem w kamienicy w pierwszym mieszkaniu zaraz za bramą, w czasach gdy zlikwidowano instytucje ciecia. Doskonale się przydawały podczas tłumaczenia najprostrzych pojęć w rodzaju np. "Coś nie pasi? To w tył zwrot i wy......lać!" Skuteczność 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts