Clinic007 26.03.2019 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Witam, mam pytanie ponieważ przybieram się do zasłonięcia swojego ogrodu ogrodzeniem osłonowym drewnianym. Jednak mam problem ponieważ panele jakie są dostępne na rynku mają wymiary 90x180 lub 180x180 a mój ogród ma wymiary takie które nie zawsze pasują do powyższych paneli. Pytanie moje brzmi czy ktoś może spotkał się z powyższym problemem i poradził sobie z nietypowymi wymiarami tzn czy może przycinał takie przęsła bądź też znalazł jakieś inne rozwiązanie? Ponieważ na niektórych odcinkach albo te panele będą za krótkie albo będą na siebie zachodzić czyli brak możliwości przytwierdzenia ich trwałe do pionowych słupków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.03.2019 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Po prostu nie bądź idealnym purystą w tym zasłanianiu i zostaw fragment niewymiarowy nieprzesłonięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 13.04.2019 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 lub nałóż jeden panel na drugim na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts