mihalski 26.03.2019 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Witajcie mam zrobione doprowadzenie powietrza do kominka poza budynkiem - rura PVC 110 wystająca z gruntu , muszę kupić plastikowy grzybek najlepiej z gęstą siateczką ( aby robactwo nie podróżowało do domu). Nigdzie nie mogę znaleźć plastikowego grzybka z siateczką. Może macie namiar ? będę wdzięczny.... i druga sprawa - ile ponad ziemię powinna wystawać rura do czerpni ? 30 , 50 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 26.03.2019 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 A co Ci przeszkadza, że robactwo się spali? Jak nie palisz to i tak przydatna zamknięta szczelnie przepustnica przed kominkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 26.03.2019 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 i druga sprawa - ile ponad ziemię powinna wystawać rura do czerpni ? 30 , 50 cm ? Tyle, żeby jej zimą śnieg nie zasypał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.03.2019 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 U mnie wystaje tyle co widać od kilku lat się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 26.03.2019 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 ja mam taki ale bez siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts