olafasola20 28.03.2019 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Hej, wprowadziłam się do nowego mieszkania i niestety przy sprzątaniu łazienki wcisnęłam korek typu klik klak w umywalce. Okazało się, że korek nie odskakuje i zablokował się. Próbowałam już kilka razy go przycisnąć, aby odskoczył, ale ani drgnie. Wypróbowałam kilka sposobów:- spryskałam korek środkiem odkamieniającym, żeby może wniknął między brzegi i pomógł- próbowałam go podważyć na brzegach, ale nie ma możliwości wciśnięcia tam czegoś- pod umywalką nie ma żadnego pokrętła, które mogłoby być połączone z korkiem czy jest szansa, aby w inny sposób to naprawić bez rozkręcenia odpływu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 28.03.2019 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Hej, wprowadziłam się do nowego mieszkania i niestety przy sprzątaniu łazienki wcisnęłam korek typu klik klak w umywalce. Okazało się, że korek nie odskakuje i zablokował się. Próbowałam już kilka razy go przycisnąć, aby odskoczył, ale ani drgnie. Wypróbowałam kilka sposobów: - spryskałam korek środkiem odkamieniającym, żeby może wniknął między brzegi i pomógł - próbowałam go podważyć na brzegach, ale nie ma możliwości wciśnięcia tam czegoś - pod umywalką nie ma żadnego pokrętła, które mogłoby być połączone z korkiem czy jest szansa, aby w inny sposób to naprawić bez rozkręcenia odpływu? Wysuszyć korek, przyssawka lub coś przykleić i do góry. Uwaga! Przy marnym wykonaniu korka możesz zerwać chromonikiel z powierzchni grzybka. Bezpieczniej wiaderko, zdjąć syfon i delikatnie wypchac od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 28.03.2019 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Witam, Sprobuj odkrecic korek, i zobacz, co go blokuje. Moj daje sie odkrecic rowniez w pozycji zamknietej, mysle, ze wszystkie dzialaja podobnie. Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olafasola20 29.03.2019 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 O tym przyssaniu od góry nie pomyślłam, dzięki. Spróbuję Przychodzi Wam do głowy coś jeszcze gdyby i te sposoby nie zadziałały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts