ngreen 29.03.2019 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 (edytowane) Niedługo mam zaplanowane zrealizowanie wylewek na podłodze. Z tego co rozmawiałem z wykonawcą, to on używa do tego celu cementu (mocniejszego jedynki) -taki jaki używa się np do murowania. Do tego trochę piasku gruboziarnistego (z tego co zrozumiałem). Czy taka wylewka będzie dobra, pod ogrzewanie podłogowe? Planujemy wylać około 8 cm wylewki sumarycznie na parterze i piętrze. A może użyć do tego POSADZKI CEMENTOWEJ 8.1 od Solbet Czy lepiej pójść w kierunku wylewek gotowych anhydrytowych? np KNAUF JASTRYCH PŁYNNY FE 50 WYLEWKA ANHYDRYTOWA lub inne tego typu dedykowane? Co polecacie? Zależy mi na trwałości oraz możliwie dobrym przewodzeniu ciepła podłogówki. Edytowane 29 Marca 2019 przez ngreen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 29.03.2019 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Kolego masz przynajmniej kilka identycznych tematow. Może je przeczytasz a jak coś jeszcze bedzie niejasne to napiszesz w nich pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoTy19 30.03.2019 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Według mnie powinieneś najpierw przeszukać internet pod tym kątem. Nie brakuje informacji na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts