DildoVaggins 02.04.2019 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Witam, polecicie mi jakiś konkretny model?Jak w temacie, 50W, zewnętrzny, potrzebuje ze czterech sztuk, mam trochę podwórka do oświetlenia.Może ktoś ostatnio brał i chwali sobie, albo po prostu coś godnego polecenia?Budżet, powiedzmy tak do 75pln za sztukę, czujnik ruchu nie potrzebny, barwa światła nie istotna.Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.04.2019 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Mam firmę, w której kupuję wiele produktów i tego typu też z których jeste...śmy zadowoleni. Namiary na firmę prześle na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 03.04.2019 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Polecam naświetlacz Ledvance Osram 50W. Kosztuje ponad 100,- zł, ale naprawdę warto. Wiele innych szwankuje po kilkunastu miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DildoVaggins 04.04.2019 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Dziękuje, zamowiłem byle co po taniości na razie, zobacze jak się sprawuje i napisze w tym temacie czy warto brać. Jak tamte przestaną wspołpracować to wtedy przyjdzie czas na inwestycje w OSRAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 14.01.2025 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 22:55 W dniu 3.04.2019 o 17:12, domsat napisał: Polecam naświetlacz Ledvance Osram 50W. Kosztuje ponad 100,- zł, ale naprawdę warto. Wiele innych szwankuje po kilkunastu miesiącach. Mnie niestety padły dwie sztuki. Jedna po roku, a druga po dwóch latach. Ledvance, bodajże 20W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts