Paweł Będzin 04.04.2019 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) witam. Mam problem z membraną dachową. Zacznę od opisu: z jednej strony jest lekko różowa z małymi kropeczkami (pod powiększeniem - dziurkami) a z drugiej coś w rodzaju szarego filcu. W środku jakby warstwa folii. Na membranie brak jakichkolwiek napisów, więc nie wiem którą stroną kłaść ja do góry: różową czy szarą? Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Paweł Będzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 04.04.2019 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Jak nie wiesz co za szrot posiadasz i do czego go użyć to nie montuj... Membrany powinny być zakazne. Jeśli już tak bardzo chcesz to stosować to połóż ją na ziemi i kopnij rolkę powinna się sama swobodnie rozwinąć i tak jak się rozwija to zamontuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Będzin 05.04.2019 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 membrana jest fajna, bardzo mocna i gruba (porównywałem z tymi z marketów) więc decyzja o położeniu jest oczywista. Nie wiem tylko którą stroną ją kłaść. I tu proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kusmi19 05.04.2019 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Ja mam taką samą. Dekarz mówił że to jakaś niemiecka, dostał na to dobrą cenę bo coś koło 5zł a normalnie chodzi po 20. Wiadomo, że to jakoś załatwił na lewo. Kładziesz ją różową stroną do góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.04.2019 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Ja bym się bał kłaść taką, co producent wstydzi się przedstawić. Grubość to nie wszystko, choć oczywiście ma znaczenie.To miejsce, gdzie oszczędzenie kilku stówek może kosztować grube tysiące. Jak połać ocieplona i poddasze użytkowe bardzo grube tysiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Będzin 06.04.2019 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Kusmi19 , dzięki za informacje. Dla mnie jest bardzo pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts