Początkujący1992 14.04.2019 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Witam wszystkich użytkowników. Wspólnie z teściem zamierzam wykończyć mieszkanie w stanie deweloperskim, ale nie jestem do końca pewien czy dobrze zaplanował nam robotę, a nie chce się z nim kłócić, dlatego pytam Was, specjalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 14.04.2019 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Witam wszystkich użytkowników. Wspólnie z teściem zamierzam wykończyć mieszkanie w stanie deweloperskim, ale nie jestem do końca pewien czy dobrze zaplanował nam robotę, a nie chce się z nim kłócić, dlatego pytam Was, specjalistów Jak brzmi pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Początkujący1992 15.04.2019 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Jak brzmi pytanie? Przepraszam, coś ucięło wiadomość. Chodzi mi o kolejności przeprowadzenia remontu. Ściany są już z gladziami. Czy dobrze myślę - 1. Plytki w salonie i łazienka , następnie założenie paneli w pokoju dziecięcym, później malowanie a na końcu montaż drzwi? I jeszcze jedno pytanie. Jak startujemy z remontem w czerwcu, a więc położeniem pewnie płytek w łazience i salonie z aneksem, to czy mogę wcześniej położyć panele w pokoju dziecięcym? Nie wiem, będzie się kurzyć czy coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 16.04.2019 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Kolejność dobrze napisałeś: 1. Płytki w łazience i salonie (zakładając, że mają tą samą grubość płytek).2. Założenie paneli w pokoju dziecięcym.3. Malowanie.4. Montaż drzwi. Jeśli chcesz mieć wszystkie podłogi zlicowane, to zacznij od położenia jej w tym pomieszczeniu, które będzie miało najgrubszą podłogę. Najczęściej jest to łazienka. Potem do wysokości tej podłogi (płytki) dostosuj podłogę z paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.04.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Malowanie lepiej zrobić przed panelami - łatwiej domalować do samego dołu i nie trzeba podłogi zabezpieczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts