aggagagga 24.04.2019 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ostatnio zainteresowałam się ofertą wanien firmy Scandibath. Z tego, co zauważyłam, ich produkty są bardzo stylowe i można je dopasować praktycznie do każdej łazienki. Tymbardziej, że mają 5-cio letnią gwarancję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 24.04.2019 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ostatnio zainteresowałam się ofertą wanien firmy Scandibath. Z tego, co zauważyłam, ich produkty są bardzo stylowe i można je dopasować praktycznie do każdej łazienki. Tymbardziej, że mają 5-cio letnią gwarancję! Słabo. Kaldewei daje 30 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 25.04.2019 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Ostatnio zainteresowałam się ofertą wanien firmy Scandibath. Z tego, co zauważyłam, ich produkty są bardzo stylowe i można je dopasować praktycznie do każdej łazienki. Tymbardziej, że mają 5-cio letnią gwarancję! a za reklamę dobrze płacą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 25.04.2019 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Mam wymieniać wannę. Stara jest ciężka żeliwna. Może jakoś poradzę sobie z jej wyciągnięciem, pewnie w częściach najlepiej. Solidna jest jeszcze ma napis zdiełano w CCCP. A teraz poważnie czy wstawić wannę akrylową czy zwykłą blaszaną. Zbieram opinie, jedni polecają blaszaną, emaliowaną oczywiście, inni akrylową. W akrylowych jest większy wybór. Blaszane to pewnie przeżytek, ale pytam z ciekawości jakie są Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.04.2019 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Blaszane to pewnie przeżytek, ale pytam z ciekawości jakie są Wasze opinie. Nie ma to jak dobra emalia. A tej na akrylu nie da się zrobić. Ale jak Ci wymiary starej wanny odpowiadają, to odnów ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 26.04.2019 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Nie ma to jak dobra emalia. A tej na akrylu nie da się zrobić. Ale jak Ci wymiary starej wanny odpowiadają, to odnów ją. Była już raz odnawiana i myślałem, że teraz tak zrobię, ale rozpoczął się inny dziwny a może nie dziwny proces. Zaczęło dźwigać tą wannę. Jest obudowana jak przystało na tamte czasy i obłożona płytkami. Podejrzewam, że dostała się woda pod podkładki z płaskownika, bo na takich ją poziomowałem i następuje korozja która "puszy" podkładki i wanna poszła z jednego końca ze 3 mm w górę, co powoduje pękanie płytek. Może ją jakoś wyłupię i po kawałku wyciągnę. Kilkanaście płytek mam w zapasie. Przydał by się totalny remont łazienki, ale na razie muszę odpuścić, wymieniamy okna i drzwi wejściowe. A jak remont to naprawdę totalny w ułożeniem ogrzewania podłogowego więc totalna demolka. Pewnie wymienię na akrylową będzie lżej za parę lat ją wyciągnąć . Nie liczę na 30 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 29.04.2019 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 A w czym wam przeszkadza wanna akrylowa? w tym się kąpiemy a nie tłuczemy. Postaw na akrylową. Nie dość że masz ogromny wybór co do rozmiarów i kształtów to i przy okazji nie zapłacisz za to fortuny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 29.05.2019 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Niestety osobiście nigdy nie miałem okazji z takiego rozwiązania skorzystać, ale słyszałem że to zakup wart swoich pieniędzy. Podobno dysze odpalone podczas wieczornej kąpieli po całym dniu fizycznej roboty, wynagradzają koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga44 08.07.2019 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Dla mnie też narożne są najlepsze. Można tam sporo ciekawych rzeczy robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts