nowydom2 25.04.2019 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Witam potrzebuje pilna pomoc , mieszkam w Uk i buduje dom w Polsce , Tata zajmuje się budowa , robie ogrzewanie i wiele osób sugerowało mi żebym robił tylko podłogówkę która jest później bardzo ekonomiczna . Ale szpec którego tata wynająć wymyślił sobie ze sama nie da rady i mi zaczął „wpierdalac grzejniki „ Bardzo proszę o opinie , bo rozmawiałem z kilkoma osobami , mecenas który mi poleca podłogówkę podał 500m dom w którym płaci nizsErachuni bo ma sama podłogówkę gdzie w 300m Biurze podlogowka i grzejniki i brak kurchoni gotowania końcówki. Rachunki są niemal dwa razy wyższe . Bardzo proszę o opinie zanim mu pozwolę robić tam samowolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.04.2019 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 100% grzejniki, albo 100% podł9gówka. Miesznie to tylko koszty i problemy ze sterowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwibel 25.04.2019 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 JA polecam......najpierw przeczytać to co się dodaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 25.04.2019 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale szpec którego tata wynająć wymyślił sobie ze sama nie da rady i mi zaczął „wpierdalac grzejniki „ Podłogówka. Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowydom2 25.04.2019 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Zwibel pewnie duzo bledow ? Przykro mi ale ortografia ci nie zaimponuje , przykro mi ze tak cię to poruszyło ze aż dodales nic nie wnoszący komentarz , wszystkim innym dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAN-therm 26.04.2019 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Proponuje wykonać solidny projekt obciążenia cieplnego domu a następnie zaprojektować odpowiednią/wybraną instalację grzewczą.Rachunki za ogrzewanie domu są uzależnione od jego izolacyjności. Osobiście polecam ogrzewanie podłogowe w 100% - nieoceniony komfort cieplny, estetyka, zminimalizowane zjawisko konwekcji ciepłego powietrza a tym samym roznoszenia kurzu po całym pomieszczeniu, instalacja praktycznie bezawaryjna która żywotnością dorównuje żywotności samego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts