kasiamirek1719513701 26.04.2019 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Witam Państa Mam problem, w nowo wybudowanym domku mam płot o długości 30 merów bieżących. Po roku zamieszkania mialem na okolo metra szerowkości wybiegany pas przez dużego psa. W tym roku wybrałem ziemi na około 30 cm postawiłem obeże i czalość zasypałem żwirem, aby pies mógł po tym biegać nie niszcząć sobie opuszków. Teraz wiem, że był to bardzo zły pomysł, pies dalej biega a żwir, kamyczki sypią się za płot. Człowiek uczy się na błędach a ten jest dość spory. Pytanie do ekspertów czym mógłbym ustabilizować ten zwir? Kiedy oglądałem w TV jak jacyś państwo robili sobie żwir na dzialce zalewając go żywica epoksydową. Nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić i proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2019 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 nawierzchnia stabilizowana żywicą jest dość droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamirek1719513701 26.04.2019 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 tak też mi się wydawało, a bużdzet mam ograniczony. Są może jakieś proste i dość szybkie w wykonaniu sposoby? nie mam już pomysłu. Chcialem lepiej a wyszło chyba gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2019 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 kostka brukowa. I tak będzie tańsza od żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 26.04.2019 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Drugie wyjście to zapewnienie psu wybiegania się przez spacery czy puszczanie luzem. Kiedyś dostępne dziś zabronione. Pod długim spacerze pies będzie cenił sobie spokój swego legowiska lub kontakt z rodziną i reagował jedynie na wtargnięcie opcjonalnego napastnika na jego terytorium. A żwir posypać grubym piaskiem będzie strawniejszy dla psa niż żwir. Ten ostatni polecany jest dla bosych ludzi w refleksoterapii stóp. Zatem dla zdrowia biegac po nim z psem. Ten ostatni będzie szczęśliwy.Trzecie zostawiać psa w domu/ z możliwością wejścia psa- psie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts