massi 29.04.2019 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Dzień dobry, Mamy z Żoną działkę budowlaną bez mediów w drodze. Miasto w tamtym roku doprowadziło do skrzyżowania wodę oraz kanalizację. W tym roku są plany aby zrobić wodę i kanalizację w drodze przy naszej działce. Teraz moje pytanie chcielibyśmy załatwiać już formalności, zakup projektu, wytyczenie granic, adaptacje projektu do działki itp A za rok rozpocząć budowę. Moje pytanie jest takie czy dostanę pozwolę ie na budowę jeśli mediów jeszcze w drodze nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.04.2019 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 tak, bo możesz mieć w projekcie studnię i oczyszczalnie przydomową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massi 29.04.2019 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Tylko że ja chce przyłączyć się do kanalizacji wtedy jak już będzie. Nie chce studi i oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massi 29.04.2019 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Dlatego pytam czy będę mógł rozpocząć budowę a w między czasie miasto podprowadzi kanalizację i wode do działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.04.2019 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Nie musisz mieć "mediów" w drodze a wydane warunki dostawy mediów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 29.04.2019 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Dlatego pytam czy będę mógł rozpocząć budowę a w między czasie miasto podprowadzi kanalizację i wode do działki. Budowę tak. Ale póki co, musisz nanieść na plan szambo, a potem to zmienić. Jeżeli wodociągi/kanalizacja wydadzą ci takie pismo, że planują podpiąć cię przed zakończeniem Twojej budowy. Inaczej nie dostaniesz pozwolenia na odbiór domu. Tak to działa, ale pytaj, kombinuj - może akurat u ciebie są normalni ludzie w urzędzie, którzy jakoś połączą te fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolska 30.04.2019 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 U mnie już stoi dom w stanie surowym zamkniętym, wody i kanalizacji jeszcze nie mam, kończy się 25 metrów od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massi 30.04.2019 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 U mnie już stoi dom w stanie surowym zamkniętym, wody i kanalizacji jeszcze nie mam, kończy się 25 metrów od domu. Wiesz kiedy mają podprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolska 11.05.2019 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 W trakcie składania wniosku o pozwolenie w 2017 dostałam info ze w 2019, pierwsza polowa roku mija i na razie nic nie słychać, czekam. Tym czasem zostały zainstalowane łapacze do zbierania deszczówki do podlewania ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts