Monika B 01.05.2019 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Witajcie, mam pytanie, może ktoś z Was się orientuje lub wie gdzie pytać. W ciągu kilku dni przetrzymywania w garażu skrzynię zjadły mi drewnojady. Udało mi się załatwić sprawę szybko i skutecznie, jednak w skrzyni pozostał okropny smród i jest praktycznie bezużyteczna. Macie jakieś pomysły w jaki sposób się tego pozbyć? Chcę spróbować węgla aktywnego ale moje doświadczenia nie rokują tej metodzie sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 01.05.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Pożycz lub kup ozonator i sprawa załatwiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 01.05.2019 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Ozonator? Usuwa zapachy? Chyba korniki nie zapachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.05.2019 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 02.05.2019 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Dzięki. Nie przypuszczałam <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts