Kaizen 14.05.2019 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Kaizen, widziałem wiele grzejników, zarówno kilku jak i kilkunastoletnich, ale takie coś widzę po raz pierwszy. A te grzejniki niespecjalnie wyglądają na stare. Zawsze można montować higieniczne. Ile z nich oglądałeś od dołu? Setki takich kaloryferów było wymienianych - i każdy widoczny od spodu wyglądał podobnie. To w zamontowanym kaloryferze trudno odkurzyć i nie widać tego. Odkurzałeś kiedykolwiek od dołu kaloryfer tego typu zamontowany przy podłodze? Jak to robiłeś? Kaloryfery miały co najmniej 14 lat, bo wtedy kupiłem mieszkanie w tym bloku. Znaczy pewnie mniejszość, bo w tym czasie mi przerdzewiały dwa z trzech. Z góry też mnie sąsiad zalał. "Oszczędziła" spółdzielnia. Edytowane 14 Maja 2019 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesio1712 14.05.2019 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Ile z nich oglądałeś od dołu? Setki takich kaloryferów było wymienianych - i każdy widoczny od spodu wyglądał podobnie. To w zamontowanym kaloryferze trudno odkurzyć i nie widać tego. Odkurzałeś kiedykolwiek od dołu kaloryfer tego typu zamontowany przy podłodze? Jak to robiłeś? Kaloryfery miały co najmniej 14 lat, bo wtedy kupiłem mieszkanie w tym bloku. Znaczy pewnie mniejszość, bo w tym czasie mi przerdzewiały dwa z trzech. Z góry też mnie sąsiad zalał. "Oszczędziła" spółdzielnia. Przez rok kalendarzowy uzbiera się spokojnie 1400 szt. grzejników. Od spodu oglądałem może połowę z tego. Sam osobiście mieszkam w starym budownictwie, więc mam żeberkowe. Jeśli chodzi o odkurzanie jest to możliwe, bo grzejnik jest 15 cm od podłogi. Inna sprawa, że nikt tego nie robi, sam pewnie też bym tego nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.05.2019 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 A ile kolektorów słonecznych szłoby robić z tych grzejników ze zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts