mlody90x 07.05.2019 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 mam otwór szerokości 3m na bramę garażową. chciałbym to zwezyc pod bramę uchylna 2.5m czyli po 25 cm z prawej i lewej. w jaki sposób mógłbym to zrobic? poniżej foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.05.2019 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Na tym etapie zaszalować i zalać betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 08.05.2019 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Potwierdzam to co napisał "stos". Nie zwężaj, bo będziesz żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 08.05.2019 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Dokładnie. Fajna szeroka brama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody90x 08.05.2019 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 mi tam odpowiada ale boję się że żona może mieć problem z otworzeniem takiej bramy a raczej z zamknięciem. . z tego co widziałem to 2.5 m już nie tak lekko się zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 11.05.2019 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 mi tam odpowiada ale boję się że żona może mieć problem z otworzeniem takiej bramy a raczej z zamknięciem. . z tego co widziałem to 2.5 m już nie tak lekko się zamyka Brama powinna być tak wyważona, że prawie w każdej pozycji może się zatrzymać i nie potrzeba dużej siły, aby ją zamknąć czy otworzyć. Mam bramę 3m i tak żona potrafiła nie trafić w jej światło na początku . Było klepanko, nie bramy, ale samochodu. Mamy trochę pod górkę i z zakrętem więc było ciężko jej ruszyć i jednocześnie trafić, no ale już ma opanowane i jest OK. Do bramy mam dorobiony automat i otwiera się ją pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts