stritek 09.05.2019 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 (edytowane) Jaki prawnik jest najlepszy? Znacie może jakieś dobre kancelarie prawne? Potrzebuję szybko sprawdzonych i wartościowych porad prawnych. Tyle tego w necie jest, że nie wiem na co się zdecydować. Doradzicie coś w tym zakresie? Może to będzie odpowiednie rozwiązanie ? Liczę na Wasze pozytywne komentarze. Może coś takiego ? Edytowane 17 Stycznia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 09.05.2019 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Dzięki za adres, teraz wiem której kancelarii unikać bo nie stać jej na porządną reklamę, tylko tani spam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 09.05.2019 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Każdy orze jak może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salopes 17.01.2022 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Nie wiem czy chodzi o operującą w zakresie prawa budownictwa, ale powiem wam, że w Polsce w małych miejscowościach jest ich naprawdę mało. Wielkie miasta to inna historia.. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts