elpapiotr 13.05.2019 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Piotrze, widzę tu jakąś manipulację, przeanalizuj to co napisałeś i komu przypisujesz wpis. Zwracam honor. Edytowałem i poprawiłem mój wpis. Jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 13.05.2019 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 A nie jest dokończony? Też masz jakiś problem z instalacja? Na pewno nie proponuję Twojego rozwiązania, dlaczego ano dlatego że pomija właśnie ochronę przepięciową GSU i połączenia wyrównawcze. Ale nie proponujesz nic w zamian. Mogłeś napisać, że proponujesz zainstalować w punkcie wyprowadzenia bednarki GSU lub w innym (bliżej rozdzielnicy), gdzie można by było podłączyć przewody od innych urządzeń celem wyrównania potencjałów. Dodatkowo mogłeś zaproponować inny przekrój przewodu (grubszy) no bo i tak dalej. Może boisz się, że ktoś zakwestionuje Twoją wiedzę na podstawie porad. Ja się nie boję i przyjmuję wszelką krytykę. Powoduje to, że się uczę i inni mogą się przy okazji nauczyć, a może i zrozumieć dlaczego tak a nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 13.05.2019 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Ale nie proponujesz nic w zamian. Mogłeś napisać, że proponujesz zainstalować w punkcie wyprowadzenia bednarki GSU lub w innym (bliżej rozdzielnicy), gdzie można by było podłączyć przewody od innych urządzeń celem wyrównania potencjałów. Dodatkowo mogłeś zaproponować inny przekrój przewodu (grubszy) no bo i tak dalej. Może boisz się, że ktoś zakwestionuje Twoją wiedzę na podstawie porad. Ja się nie boję i przyjmuję wszelką krytykę. Powoduje to, że się uczę i inni mogą się przy okazji nauczyć, a może i zrozumieć dlaczego tak a nie inaczej. Nie proponuję a jednak coś da się wyczytać wystarczy czytać ze zrozumieniem. Od nauczania są szkoły, kursy itp. sugestia jakaś tam była. Poza tym mój post nie był odpowiedzią na pytanie autora wątku a reakcją na inny wpis taki sam jak Twój też wnoszący tyle co mój. Myślisz że da się tak coś sprowokować boję się szczególnie Ciebie;-) Ja wiedzy na forum raczej nie zdobywam są zdecydowanie lepsze jej źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts