Dantes 12.05.2019 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Witam. Mam prośbę ,doradził by mi ktoś odnośnie układania paneli na deskach. Może zacznę od początku. Pomieszczenie które chciałbym wyremontować ma 18 m2. Podłoga ma 25 lat ale 10 lat temu była cyklinowana i jest równa bez większych ubytków i drewno jest zdrowe i z żoną postanowiliśmy trochę ten pokój odświeżyć w postaci nałożenie na ściany gładzi i ułożeniu paneli. I chciałbym byście mi doradzili jaki podkład dobrać do tego podłoża by być zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saqul 28.07.2019 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Super pomysł, kłaść na ładne deski panele heheh, ale jak musisz, to normalnie zwykły podkład i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 28.07.2019 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Super pomysł, kłaść na ładne deski panele heheh, ale jak musisz, to normalnie zwykły podkład i jazda Panele nalezy położyc prostopadle do starych desek. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts