sasakii 12.05.2019 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Cześc z powodu że mój brat się wyprowadza będę chciał urządzić jakoś pokój jednak mam ograniczony budżet, tak on wygląda https://imgur.com/a/WChBSn6 i tego łózka w rogu nie będzie więc zrobi się miejsce i chciałbym zmienić biurko żeby fajnie ten pokój wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.05.2019 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Pokój jest spory. W jaki sposób mam ci doradzić by pokój " fajnie" wyglądał?Na wygląd pokoju nie składa się tylko biurko - to całokształt mebli, dodatków i kolorów. Musiałbyś pokazać swoje meble, opowiedzieć o ulubionych kolorach, o tym co miałoby się w pokoju znaleźć. Może wyeksponować twoje hobby? Chcesz spać na rozkładanej kanapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 12.05.2019 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 (edytowane) Może autor postu poda swoje zainteresowania, co lubi w wystroju wnętrz,co potrzebuje- np. regał na kolekcję czegoś tam, ulubione kolory, czy podłoga to panele, parkiet?Jaki maksymalny budżet na tę inwestycję? Edytowane 13 Maja 2019 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 05.06.2019 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Przy ograniczonym budżecie dobrym pomysłem na aranżację pokoju może być kolor. Jedna ciemniejsza plama na ścianie/suficie plus odpowiednio dobrane dodatki, pozwolą radykalnie zmienić (uatrakcyjnić) wnętrze. Oto kilka przykładów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts