blachaxxx 12.05.2019 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Proszę o pomoc czym zabudować wannę? Robie łazienkę bez płytek , wanna bedzie odstawiona o Ok 50cmMam juz stelaż tylko nie wiem czym okleić zabudowę aby bylo ladne i praktyczne.Myslalem o desce teak ale wola bym ja jednak na podloge a jak dam tu i tu to sie strasznie zleje , i jak wspominałem w łazience nie bedzie płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.05.2019 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 płyty corianu czy innego kompozytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachaxxx 13.05.2019 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Wannę mam zabudowaną płytami pur z siatka chodzi mi teraz o to czym to obłożyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachaxxx 13.05.2019 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 I jeszce jedno robie podloge z paneli winylowych czy jest opcja aby położyć je jak plytki bez przesunięcia fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 05.06.2019 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Zamiast pytania „czym zabudowac?” proponuję postawić pytanie „jaki efekt chcę osiągnąć?” Bo materiałów może być wiele, rozpoczynając od gotowych paneli produkowanych przez producentów wanien przez drewno, metal, konglomeraty, struktury, farby, szkło, ceramikę, na kamieniu naturalnym kończąc. Obudowa wanny jest ważnym elementem aranżacji łazienki i fajnie, gdyby pasowała do reszty, a nie była tylko „jakoś” zabudowana. Jeśli ma to być łazienka bez płytek ceramicznych, to do wykończenia ścian polecamy farbę Kuchnia-łazienka, która uchroni powierzchnię przed działaniem wody i rozwojem drobnoustrojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts