bartekxxx5 13.05.2019 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Hej wszystkim, Mam problem z aranżacją salonu z aneksem kuchennym. Narzeczona wymaga ode mnie znalezienia miejsca na stół dla 4 osób Myślałem o wstawieniu ścianki z g-k i wstawieniu w nią 2 słupków od strony kuchni a od salonu powieszenie na niej TV. Prośba czy macie jakieś pomysły jak można w miarę rozsądnie rozmieścić tam wszystko żeby było przytulnie i nie ciasno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2019 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekxxx5 14.05.2019 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Hej, bardzo ciekawe rozwiązanie w sumie pomysł na który bym sam nie wpadł a bardzo poważnie go rozpatrzę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 05.06.2019 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Lub takie ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts