alabasz 17.05.2019 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Witam, Nie wiem czy dobrze trafiłem, ale liczę,że są tu osoby z wykształceniem architektonicznym. Otóż, architektura to moja pasja od zawsze i chciałbym to kontynuować na studiach. Mieszkam w Poznaniu więc może moglibyście polecić mi jakąś dobrą uczelnię oferującą ten kierunek? Biorę pod uwagę również inne miasta, ale chyba wolałbym zostać w swoim rodzinnym mieście. Z góry bardzo wszystkim dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.05.2019 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Na politechnice Poznańskiej jest architektura. Po tych studiach bez problemu można tez projektować wnętrza.Architektura wnętrz jest też na ASP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolkak 20.05.2019 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 (edytowane) Nie bardzo teraz orientuję się w ofercie uczelni. Studia wybierałam jakiś czas temu. Polecam PUT, politechnika ma wieloletnią tradycję i super ośrodki no i możliwości. Nie mówię, że uczelnie artystyczne tego nie oferują, ale jakoś na mnie działa magia polibudy Może jakieś prywatne uczelnie jeszcze oferują taki kierunek Może SWPS? Polecam sprawdzić na portalu, który ma wiele uczelni w jednym miejscu.łatwiej ogarnąć temat jak jest wszystko pod ręką. Polecam [sPAM] sama kiedyś korzystałam z tej porównywarki uczelni Edytowane 20 Maja 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts