sztrux85 17.05.2019 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Witam wszystkich. Potrzebuje rady. Jestem przed wyborem architekta na budowe domu. Rozmawiając z jednym z nich doradził mi ogrzewanie foliami grzewczymi, fotowoltaika i ogrzewanie wody pompą powietrza. Bardzo mnie zaciekawił temat i juz byłem bliski akceptacji tego rozwiązania. Pozniej skontaktowałem sie z dwoma kolejnymi i raczej mi odradzali takie rozwiązanie. Mam gaz przy ulicy i mowił bym zrobił ogrzewanie na gaz. Gaz jest sprawdzony od wielu lat i mozna powiedziec,ze jest to pewne rozwiazanie. Osobiscie nie jestem zbytnio przychylny do tego i bardziej stawiam na folie + fotowoltaika. Potrzebuje opini od ludzi, ktorzy maja taką instalacje. Czy naprawde jest to takie fajne. Nie chciałbym za kilka lat robić generalnej przebudowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2019 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 gaz jest na pewno tańszy niż PC + fotowoltaika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 20.05.2019 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 gaz jest na pewno tańszy niż PC + fotowoltaika Inwestycyjnie tak, eksploatacyjnie niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts