Muchaneta 20.05.2019 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 (edytowane) Witam wszystkich, Zastanawiam się nad układem funkcjonalnym mieszkania i z racji tego że brakuje mi trochę miejsca do przechowywania rzeczy zastanawiam się czy nie zlikwidować małej toalety i w jej miejsce wygospodarować większy przedpokój z szafami? Przy drzwiach wejściowych jest co prawda wnęka ale jest ona dość wąska i głęboka, nie wiem jak to sensownie zaprojektować żeby wygospodarować miejsce na kurtki i buty ale jednocześnie miejsce na wszystkie inne graty typu odkurzacz, suszarka, wiadro z mopem, deska do prasowania, bąbki choinkowe itp. A może w ogóle zrobić jakąś mini garderobe? Ciekawa jestem waszych opinii. https://drive.google.com/open?id=13cDDfpWfLeVlRJaJ9hozM8scmxe7P1H2 M. Edytowane 20 Maja 2019 przez Muchaneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2019 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 na przykład tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muchaneta 21.05.2019 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 No powiem szczerze że jestem zaskoczona, nie przyszły mi do głowy takie zmiany. Bardzo dziękuję za podpowiedź @Elfir Jeśli ktoś miałby ochotę podzielić się swoją wizją to będę wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.05.2019 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Chodziło mi o to, by na ścianie graniczącej z sypialnią nie było rur i urządzeń sanitarnych.Drzwi małej łazienki przeniosłam, by nie otwierały się na salon. W małej łazience wstawiłam pralkę, by nie stała w łazience przy sypialni i nie hałasowała wieczorem, gdy dziecko będzie chciało spać.Kuchnię można otworzyć na salon i wówczas ciąg z szafami, zabudowaną lodówką i piekarnikiem zamienić w półwyspę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 12.06.2019 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Pomysł Elfir jest bardzo fajny funkcjonalnie, pozwala wygospodarować zdecydowanie więcej miejsca na przechowywanie niż projekt dewelopera, jednak dzieli przestrzeń na małe pomieszczenia. Pomysł z wyspą zamiast ścianki podoba nam się zdecydowanie bardziej a rozbudowę łazienki zamienilibyśmy na głęboką szafę wnękową za drzwiami wejściowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts