Matii199 22.05.2019 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Witam wszystkich. Mam kilka pytań jako że jestem zielony w doborze na co zwracać uwagę przy zakupie?? Jedyne co wiem to aby patrzeć na klase oszczędności typ a++ Na co jeszcze uważać?? Czy wzuazc wszystko z 1 firmy czy czy mieszane Wszystko miało by być w kolorze czarnym Piekarnik aby można było wsadzić i coś ugotować hehe Mikrofala do podgrzania jakiejś szamki heh. Zmywarka z możliwością wyłożenie sztućców Indukcja aby miała spore palniki, a nie ze położę garnek i obok patelnię i się nie zmieści. Okap , nie mam pojęcia Koszt za całość jaki chce przeznaczyć to 8-12 tysi Nie wiem czy to mało czy dołożyć?? Proszę o. Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzeus86 06.06.2019 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Jeżeli nie wiesz nic poza tym, że powina być dobra klasa energetyczna = mniejsze wydatki na prad. i w zakresie swoich potrzeb nie zdefiniowaleś nic więcej niż podstawowe funkcje (jak to sam ujałeś: mikrofala ma podgrzewać, a piekarnic piec..), to znaczy, że chyba cała reszta powinna być ci obojetna. Wybierz wygląd i kolor, producenta, którego logo wydaje ci się najciekawsze bądź marka najmilej brzmi dla ucha i po sprawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts