norbi522 07.06.2019 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Witam mam zastosowane do izolacji okien od zewnątrz taśmy rozprężne i zastanawiam się czym jest zabezpieczyć przed słońcem ?? Mam pomysł wymalowac je emulsja lub rzadkim klejem tylko nie wiem czy to dobry pomysł. Dodam że elewacje będę robił dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.06.2019 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Co to konkretnie za taśma, że wymaga ochrony? I przed czym należy ją chronić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbi522 07.06.2019 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Taśma z firmy iso chemie chciał bym jak uchronić przed degradacja przez słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.06.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Taśma, w sensie co masz na myśli. Taśmę rozprężną czy jakiś rodzaj folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.06.2019 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Taśmy rozpreznej nie trzeba zabezpieczaćFolie - zależy ilu miesieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts