Laura Piotrowska 13.06.2019 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Witam serdecznie, chciałam dowiedzieć się jak mogę przekształcić działkę budowlaną na rekreacyjno-usługową? Chcę postawić na niej kilka domków letniskowych i wynajmować ale obecnie MPZP tego zabrania w miejscu w którym jest moja działka nie ma żadnych domów,osiedli itd tylko czyste pola. Byłam w urzędzie i jeden miły pracownik sam był zdziwiony ,że tam jest takie zagospodarowanie terenu Czy mam realną szansę żeby to zmienić?Jeśli tak co muszę najpierw zrobić. Będę wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam Laura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.06.2019 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Na MPZP nie masz praktycznie wpływu. Chyba, że wychodzisz u urzędników i ich przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura Piotrowska 14.06.2019 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Nic napiszę pismo do urzędu bo to trochę głupie domków postawić nie mogę i wynajmować bo jest tam zakaz prowadzenia funkcji usługowych no ale jak postawię dom i będę odnajmować pokoje to wtedy sprawa wygląda inaczej bo nikt nie może mi zabronić odnajmować pokoje w moim domu tylko że koszta są znacznie większe. Mam nadzieję ,że kiedyś zrobią mniej skomplikowane prawo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 14.06.2019 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 co muszę najpierw zrobić ? - wystąpić do Urzędu z wnioskiem o wydanie Decyzji o Warunkach Zabudowy lub wypisu z Planu Miejscowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura Piotrowska 14.06.2019 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Panie Łukaszu tutaj znalazłam coś takiego czy to wystarczy, moja działka jest na symbolu 9MJ,U? http://administracja.gison.pl/mpzp-public/dziwnow/uchwaly/U_2002_449_XLV.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts