Nervil18 16.06.2019 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Witam Chce żebyście mi udzielili kilku istotnych rad... mam zamiar umieścić jednego takiego delikwenta na czarnej liście wykonawców a nie chce mieć też problemów na podstawie KK parag. 212 . Wiem że nie mogę bez wyroku sądu wyzywać tego cwaniaczka od złodziejem i oszustów itd. Czy mogę opisywać go z pełnego nazwiska i mienia (np. Jan Kowalski) czy lepiej np. Zachować pisownie Jan K. z miejscowości np Warszawa Oczywiście chce opisać tylko fakty i to co ten pan uczynił mi złego , czy mogę npisać że zostaliśmy przez niego oszukani ? Czy mogę napisać żę prace zostały wykonane w sposób partacki i bez zachowania sztuki budowlanej ? Pytam o to wszystko bo nie mam zamiaru żeby jeszcze miał dodatkowo pożywkę ze mnie. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Nervil18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2019 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Czy to osoba fizyczna czy firma? osoba fizyczna jest chroniona. Nie używać słowa "oszukani" tylko opisać źle wykonane elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts