kusmi19 17.06.2019 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Witam serdecznie. Chudziaka zalewałem samemu wraz z ojcem i teściem, no i wyszło jak wyszło. Nie jest to ideał - proszę spojrzeć na zdjęcie. Gościu od posadzek stwierdził, że da się to naprawić piaskiem i zaproponował ułożyć dwie warstwy styropianu, jedna z mniejszą twardością po to aby lepiej przylgnęła do nierówności, inna z większą. Co proponujecie, dać EPS 80 biały bezpośrednio na chudziak a później druga warstwa już lepsza np. EPS 100 grafit Swisspor? W garażu będzie parking EPS 200 i pod niego również dać jedną warstwę EPS 80? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.06.2019 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Jak położysz papę, to wyrówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kusmi19 17.06.2019 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Papa odpada, za dużo zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.06.2019 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Papa odpada, za dużo zachodu Jesteś deweloperem? Jakoś nie mogę pojąć, jak można rezygnować z hydroizolacji w swoim domu bo "za dużo zachodu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 17.06.2019 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Na zdjęciach nie wygląda to tak tragicznie. U mnie płyta też wylana nie była idealnie, ale dałem najpierw EPS 80 i potem EPS 100 i nic nie klawiszowało. Piasku nie dawałem. A papa, co by o niej nie myśleć, niczego nie wyrówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalin4 22.11.2019 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Słuchajcie , ja mam też chropowaty chudziak i jedyna obawa to taka czy po rozłożeniu folii po prostu jest nie uszkodzę . Mam pomysł żeby kupić najpierw na pierwszą warstwę podkład piankowy pod panele podłogowe 3 mm i go tam położyć a następnie folie i dopiero styropian . Czy takie rozwiązanie ma sen i nie ma przeciwskazań ??? . Słyszałem że niektórzy podsypują piaskiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts