Elfir 03.07.2019 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 dywan - musi leżeć w części pokoju z kanapą a nie na środku pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2013arch 03.07.2019 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Witam Możesz też ustawić jadalnię przy wejściu do pokoju, a kącik TV w głębi pokoju (gdzie nikt nie będzie przechodził do jadalni i na balkon). Kanapa i 2 fotele dadzą Ci więcej możliwości ustawień niż narożnik. Zamiast narożnika możesz do kanapy dostawiać puffy (rys.04), które mogą pełnić też funkcję stolika (oczywiście naczynia itp możesz stawiać na tacy, a nie bezpośrednio na tapicerce). Proporcje pokoju 4,5 x 5,5 = 24,75m2 Edytowane 3 Lipca 2019 przez 2013arch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chemiqs 04.07.2019 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 hej Proporcje są podobne. Wrzucam dokładne wymiary + ścianę z oknami ps. daj znac czy widac wymiary bo ja coś kiepsko to widze po załadowaniu zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2019 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Daj jeszcze wymiary elementów meblościanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chemiqs 04.07.2019 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Na ścianie jest tapeta ala cegła. To idzie do zerwania oczywiście. Podam może za pamięci wymiary meblościanki:88 cm komoda wyższa, 163 komoda niska pod tv obecnie i szafa 88 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chemiqs 04.07.2019 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 No i oczywiscie, zawsze marzył mi sie kominek. Oczywiscie to zaden kominek ale cos jak biokominek mi by chyba pasowal. Co o tym sądzicie? Czy nie ma sensu w to wchodzic? https://kratkiportal.s3.eu-central-1.amazonaws.com/2017/06/05/10-07-19/www-biokominek-golf-czarny-on-1-960-960-1-0-0.png Chyba ze jakis wolnostojący. Ale sam nie wiem. Please help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2019 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 szafa nie stoi w samym narożniku pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chemiqs 04.07.2019 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Nie. Tam jest jeszcze okolo 80 cm wolnego. Rozne rzeczy tam stoją . Deska do prasowania i takie pierdolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2019 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 przydałoby się to schować - to salon a nie graciarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chemiqs 05.07.2019 02:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Tylko kurcze za bardzo nie mam gdzie. A co chcialbys na maxa przysunąć szafę do drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.07.2019 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Oczywiście. Czy jest szansa na dokupienie samej szafy - słupka albo zlecenie budowy na wzór posiadanych mebli stolarzowi? Albo wymiana na większa szafę, w której to się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chemiqs 06.07.2019 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Zdecydowanie cos mozna pomyslec aby to schowac. Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chemiqs 10.07.2019 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Hej. W najbliższy weekend mam zamiar poprzestawać troche meble zeby sie zorientować, które ustawienie przez was zaproponowane bedzie najbardziej optymalne. Tak wczoraj wymierzyłem stół, to coś mi sie wydaje, że może być za długi, żeby stanął tam, gdzie teraz jest tv. Ale to wszystko okaże się po sobocie. Bardzo dziękuję za wszelkie pomysły ustawienia mebelków.Ps. Czy udałoby sie Wam zaproponować jakis kolor ścian? Moze coś na te ściany rzucić, typu kamień, jakieś płyty duże widziałem że ludzie kładą. Będę wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2019 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 ja zaproponowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.07.2019 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Tutaj masz pokój z meblami w rzeczywistych wymiarach. Stół wrysowałam 140x80 cm. Wrysowałam potencjalne miejsca na biokominki - w pierwszej wersji wiszący na ścianie: w drugiej wonostojący: X - zaznaczone nowe szafy na schowanie rzeczy zza drzwi. W pierwszej wersji może mieć lustrzane drzwi - będzie odbijać okno i biokominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 14.07.2019 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Atmosferę wnętrza poprawi kolorystyka wnętrza, bo na razie,nawet po wymianie mebli i oświetlenia, jest ono chłodne i smutne. Kontrast barw pomiędzy białymi ścianami i ciemnymi meblami jest duży, dlatego dobrze byłoby go „zneutralizować kolorem”. To kilka inspiracji od nas: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts