evol1 30.06.2019 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Czesc Skonczylem juz budowę kilka lat temu ale jakoś nie było czasu na założenie wideodomofonu mimo iż przewody były pociągnięte. Teraz chce go zainstalować i niestety odkryłem że przewody gdzieś są przerwane jaki wideodomofon możecie polecić w takiej sytuacji to znaczy potrzebuję wideodomofon który nie wymaga przewodów pomiedzy stacją domową a stacją bazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.06.2019 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Teraz chce go zainstalować i niestety odkryłem że przewody gdzieś są przerwane jaki wideodomofon możecie polecić w takiej sytuacji to znaczy potrzebuję wideodomofon który nie wymaga przewodów pomiedzy stacją domową a stacją bazową Zasilania też nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 30.06.2019 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Nie, zasilanie do stacji bazowej i bramowej mam, tylko przewód sygnałowy jest przerwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.06.2019 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 To może coś takiego?Zamiast stacji bazowej (jak potrzebujesz jej do czegoś - choć nie wiem do czego) można jakiegoś tableta czy telefon na ścianie powiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 01.07.2019 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 To może coś takiego? Zamiast stacji bazowej (jak potrzebujesz jej do czegoś - choć nie wiem do czego) można jakiegoś tableta czy telefon na ścianie powiesić. dzięki a możesz polecić coś żeby jeszcze otwierało bramę i furtkę, bo z tego co widzę to ten otwiera tylko furtkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 02.07.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 dzięki a możesz polecić coś żeby jeszcze otwierało bramę i furtkę, bo z tego co widzę to ten otwiera tylko furtkę Jedne z lepszych wideofonów które ostatnimi laty udało mi się odkryć to wideofony Doorbird. Oprócz stacji bazowej mają w zasadzie wszystko co może mieć wideofon tyle, że nie kosztują tyle co te wskazane przez Kizena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 03.07.2019 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Jedne z lepszych wideofonów które ostatnimi laty udało mi się odkryć to wideofony Doorbird. Oprócz stacji bazowej mają w zasadzie wszystko co może mieć wideofon tyle, że nie kosztują tyle co te wskazane przez Kizena Cena jest dla mnie akceptowalna, pytanie tylko czy dobrze rozumiem że do niego podłączam tylko zasilanie a cała komunikacja odbywa się przez wifi/lan na telefon lub tablet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts