bartekkk07 02.07.2019 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Cześć. Wspólnie z małżonką przymierzamy się do zakupu mieszkania. Ostatnio trafiliśmy na ofertę która bardzo nam się podoba. Jednak przed podjęciem decyzji ostatecznej chcielibyśmy się poradzić. Co sądzicie o salonie z aneksem o powierzchni około 20m2 czy da się to fajnie rozplanować? (tak żeby był stolik, kanapa i TV) I tak ogólnie jak oceniacie rozkład pomieszczeń w mieszkaniu i jego funkcjonalność? Z góry dziękujemy za wszystkie porady, opinie i pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 02.07.2019 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Postawiłabym ściankę w tym salon+kuchnia na przeciwko kanapy. Ale to ja, ile osób tyle opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2019 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 (edytowane) Mieszkanie jest spore, a salon mały, dziwne. Tam przedpokój jest wielkości salonu.Nieładne jest wejście do łazienki zaraz przy stole jadalnianym.Ten wąski pokój jest bez okna? Edytowane 2 Lipca 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekkk07 03.07.2019 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Dlatego właśnie aranżacja tego salonu z aneksem jest dla nas najważniejsza. A ten pokój wąski a długi ma dwa okna dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 03.07.2019 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) "I tak ogólnie jak oceniacie rozkład pomieszczeń w mieszkaniu i jego funkcjonalność?"Okna dachowe- niepraktyczny wynalazek.Dla mnie to cecha dyskwalifikująca całe mieszkanie, ale rozumiem, że autorom wątku odpowiada. Może tam dałoby się przenieść kuchnię? Chyba , że musi być tyle pokoi ile ma to mieszkanie.20 metrów kwadratowych na aneks i salon to jednak mało. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 03.07.2019 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Jeśli aneks nie jest konieczny to ja bym poszła mniej więcej w tym kierunku- kierunku-jeśli było to możliwe oczywiście.Poniższa propozycja jest dla mnie bardziej funkcjonalna niż przedstawiona przez dewelopera-ale autor wątku nie napisał ile osób ma tam mieszkać. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekkk07 03.07.2019 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Na ten moment w mieszkaniu mieszkałyby dwie osoby. Jeśli chodzi o okna dachowe to dla nas nie są one problemem. Natomiast w kwestii przeniesienia kuchni jest to faktycznie jakieś rozwiązanie z tym, że zależy nam na tym żeby w mieszkaniu mieć trzy pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 03.07.2019 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Inna propozycja: Tam gdzie okna dachowe umieściłam sypialnię. Albo tam gdzie okna dachowe pokój dla dziecka, a sypialnia rodziców na lewo od wejścia do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 04.07.2019 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) A w tej wersji więcej miejsca do przechowywania, drzwi do kuchni przesuwne, a do salonu brak drzwi, zmieniłam tez miejsce pokoju dziecka.W każdej mojej opcji są 3 pokoje tak jak sobie życzyłeś. Edytowane 4 Lipca 2019 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 29.07.2019 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Tutaj propozycja dewelopera wydaje się zupełnie rozsądna. Nasza propozycja ustawienia z drobnymi zmianami. (w wąskim pokoju ciężko zaproponować układ mebli bez znajomości skosów i ustawienia okien połaciowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts