AgnieszkaEwa 07.07.2019 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Powiedzcie mi proszę, pytanie być może głupie : złożyłam wniosek o warunki zabudowy na dom o powierzchni zabudowy ok.65m2 i tak się zastanawiam, czy może się zdarzyć, że urząd wyda warunki, ale na budowę większego domu?Inaczej mówiąc, że będę musiała budować większy dom? Wiem co robię budując taki mały:) Pozdrawiam wszystkich użytkowników:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 07.07.2019 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 W WZ masz widelki od do, ale z tym czasami tez jest problem. Mialem szerokosc elewacji frontowej 14-18m a chcialem mniejsza. Na etapie rozpatrywania zawsze mozesz sie odwolac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.07.2019 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Tak, może się tak zdarzyć. Ja musiałam poszerzyć dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaEwa 08.07.2019 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Dziękuję Wam bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts