boconek03 09.07.2019 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 Witam, w projekcie garażu mam przed samochodami na całej szerokości garażu wydzielony ścianką składzik o wymiarach 5metrów X 1,35m.To ma być składzik na wszystko to co jest w garażu zwykle koło samochodów.Patrzyłem że głębokość takich regałów garażowych to zwykle jest 40cm czyli zostaje 95cm.Myślicie, że to wystarczy aby wrzucić tam kosiarke albo coś podobnego?Mogę to poszerzyć ale kosztem długości garażu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 09.07.2019 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 Wywal ściankę i będzie git. Taka kiszka jest kompletnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 09.07.2019 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) No myślałem o tym tylko wtedy robi się graciarnia po całym garażu a tak to byłaby tylko w tej komórce.Zrobię chyba taką scianę na połowie szerokości tylko żeby nie było rzeczywiscie kiszki. Edytowane 9 Lipca 2019 przez boconek03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 09.07.2019 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) Dasz jakieś fajne szafy i graciarni nie będzie. A możesz tez postawić jakiś stół warsztatowy i masz miejsce do majsterkowania, wystarczy na ten czas wyjechać samochodem z garażu. Jak już upierasz się przy ściance, to zrobiłbym tylko po obydwu bokach, tak ok. 1 metr i w tych wnękach trzymał najmniej reprezentacyjne graty. Nie tracisz w ten sposób miejsca na komunikację coś w tym stylu: Edytowane 9 Lipca 2019 przez Nurek_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 09.07.2019 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) Dzięki. Mój dylemat jest też stąd, że nie chcę skracać za bardzo garażu na długość taką ścianą. Dlatego chyba zrobię ściankę ale na połowie szerokości. Drugie miejsce na auto nie będzie skrócone. W planie jest tak: Planowałem pierwotnie przesunąć ową ściankę o 15cm żeby na auta było 600cm a tam by zostało 135cm. Ściana do połowy długości może rozwiązać mój dylemat. Tylko teraz czy zostawiać na 150cm czy jednak 135? Auto dłuższe zawsze może być na tym miejscu bez ściany, drugie zostaje 585cm. Edytowane 9 Lipca 2019 przez boconek03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.07.2019 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 bez sensu robienie takich wąskich klitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts