remasswp.pl 10.07.2019 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Od lat jestem prenumeratorem wersji papierowej i internetowej Muratora. Chcę skorzystać z wersji elektronicznej i nie mogę odszukać linku logowania. Czy to moja nieudolność, czy Właściciele Muratora biją rekord świata w absurdach? Nie wstyd Wam maskować dostęp. Wchodzę murator.pl i powinien być link logowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.07.2019 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Od lat jestem prenumeratorem wersji papierowej i internetowej Muratora. Chcę skorzystać z wersji elektronicznej i nie mogę odszukać linku logowania. Czy to moja nieudolność, czy Właściciele Muratora biją rekord świata w absurdach? Nie wstyd Wam maskować dostęp. Wchodzę murator.pl i powinien być link logowania! https://prenumerata.murator.pl/pomoc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts