rur 10.07.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Dzień dobry, szukam pomysłu jak efektywnie rozplanować przestrzeń w kuchni i salonie, żeby był maksymalnie praktyczna. Obawiam się, że będę musiał zrezygnować z sofy i stolika, aby uzyskać więcej przestrzeni. Nie chciałbym całego pomieszczenia dopychać zabudową. https://www.fotosik.pl/zdjecie/d22badf46d256735 https://www.fotosik.pl/zdjecie/ef6192f6dff043c8 Bardzo dziękuję za propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rur 12.07.2019 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Wymyśliłem taki układ. Czy jest to wykonalne i praktyczne? Ktoś widzi jakieś wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.07.2019 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 trzeba się przeciskać między stołem a półwyspą aby dojść do kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 05.08.2019 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Ile osób będzie tu mieszkało? Czy sześcioosobowy stół jest konieczny? Kuchnia ma bardzo mało blatów roboczych, czy to miejsce do zamieszkania dla 2, 4 czy 6 osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2020 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Na 20 m2 to po prostu zmieści się najwyżej mały aneksik z minimalnym wysposazeniem, mały stoliczek i mała kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.03.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 A może mi ktoś podpowiedź jakieś ciekawe rozwiązanie na oddzielenie kuchni od salonu. Na chwile obecną jest tam normalna ścianka, ale myślę nad jakimś ciekawym przepiurzeniem - czy takie patenty są praktyczne? A jaki jest cel burzenia ścianki i stawienia przepierzenia? Czy likwidacja ściany ma zaoszczędzić miejsce? Doświetlić jakieś pomieszczenie? Ścianki ażurowe, szklane czy meblościanki stawia się wtedy, gdy mamy przestrzeń otwartą i chcemy ją wizualnie podzielić. Tutaj może warto zostawić ścianę lub nie wyburzać jej całej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts