tomaso81 13.07.2019 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Witam,Jestem po wymianie pionów wod-kan, robotnicy wszystko zrobili tak jak trzeba, no ale w łazience w umywalce woda praktycznie nie leciała. Mnie w domu nie było przy odbiorze - odkrecilem zaworki i przeczyscilem tak samo jak sitko w kranie. Zimna woda leci jak wcześniej i jest ok,ale ciepła jak nie leciała tak leci bardzo srednio(w sensie ciepła ale jest zimna bo za małe ciśnienie) Dodam, że mam stare rury w ścianie bo tak kupiłem mieszkanie. Ogólnie wszędzie jest ciepła woda z Junkersa tylko nie w łazience w umywalce.. Co mam zrobić?? Czy to jest wina tych robotników? Administracji?? Czy wygram z nimi bo gdzieś przytkalo rury jak poszło ciśnienie po wymianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.07.2019 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Witam, Jestem po wymianie pionów wod-kan, robotnicy wszystko zrobili tak jak trzeba, no ale w łazience w umywalce woda praktycznie nie leciała. Mnie w domu nie było przy odbiorze - odkrecilem zaworki i przeczyscilem tak samo jak sitko w kranie. Zimna woda leci jak wcześniej i jest ok,ale ciepła jak nie leciała tak leci bardzo srednio(w sensie ciepła ale jest zimna bo za małe ciśnienie) Dodam, że mam stare rury w ścianie bo tak kupiłem mieszkanie. Ogólnie wszędzie jest ciepła woda z Junkersa tylko nie w łazience w umywalce.. Co mam zrobić?? Czy to jest wina tych robotników? Administracji?? Czy wygram z nimi bo gdzieś przytkalo rury jak poszło ciśnienie po wymianie Kocham takie teksty: ... robotnicy wszystko zrobili tak jak trzeba, no ale w łazience w umywalce woda praktycznie nie leciała. Przemilczę logikę tego zdaniai cztery zadnia później: Co mam zrobić?? Czy to jest wina tych robotników? Administracji?? Mój borze sosnowy! Wiesz że zrobili jak trzeba lecz nie wiesz co zrobić?Może: Administracja obiecała, że po wymianie pionów będzie ciepła woda? Przyczyna raczej jest w części instalacji która nie była wymieniana. Na końcu piszesz: Czy wygram z nimi bo gdzieś przytkalo rury jak poszło ciśnienie po wymianie? Co miało przytkać po wymianie jeśli wcześniej nie było ciepłej wody? Kupiłeś mieszkanie ze starą instalacją, rury zarośnięte , pewnie woda ledwie ciurkała, administracja wymieniła piony czyli część wspólną i remont ma z głowy. Instalacja w mieszkaniu to twoja broszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts