rayven129 13.07.2019 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 (edytowane) Tak jak w temacie, w najbliższych miesiącach zwolni mi się pokój po bracie. Chciałbym go całkowicie odnowić. Na zdjęciu opisany jest pokój i każda ze ścian a w dolnym prawym rogu rozmieszczenie mebli (jak to mi się widzi). Dylemat mam co do łóżka. Padł pomysł, żeby kupić narożnik, fajnie komponowałby się ze stolikiem i np. z pufami do niego ale na noc wszystko by trzeba było przesuwać, narożnik rozkładać do spania (+ samo to, że narożniki ponoć nie są aż tak wygodne do spania) więc średnio mi się to widzi. Co o tym myślicie? p.s. Link, gdyby to zdjęcie poniżej nie było dość wyraźne: https://imgur.com/a/DZRGaZD Edytowane 13 Lipca 2019 przez rayven129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.07.2019 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Jak chcesz mieć zdrowy kręgosłup to spij na normalnym łóżku z dobrej jakości materacem. Narożnik nadaje się do okazyjnego spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayven129 14.07.2019 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 To skoro odradzasz narożnik, w takim razie jak pogodzić łóżko ze stolikiem i pufami? Jakie łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.07.2019 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Kształt czy materiał z którego będzie łóżko to kwestia dopasowania do planowanego stylu pokoju. Liczy się materac. Nie wiem jakie wielkie imprezy przewidujesz, że potrzebujesz dużo miejsc siedzacych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 04.08.2019 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Wiele tutaj można zdziałać aranżacją. Nawet zwykły tapczan czy jednoosobowe łóżko może w ciągu dnia wyglądać jak wygodne siedzisko, a wieczorem zamieniać się w sypialnię. Ważne by w ciągu dnia siedząc na łóżku, można było się wygodnie oprzeć (poduszki, pikowana lamperia?). Całość pomysłu będzie wyglądała spójnie, gdy będzie jednolita kolorystycznie -wybrane kolory będą się powtarzać na poduszkach, pufach, ścianach i w akcesoriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts